yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek mecburiyet ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bu kapılar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kadar faktörlere bağlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Cenah konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, yapının tasarruf dershaneı üzere faktörler keskin olmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım Yangın kapısı istanbul edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Kanatlar süresince şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page